Φωταεριο Γκαζι ΑΘηνα

Στο φωταέριο ξεκινάει φετινή σεζόν η μεγάλη και ένα κανάλι τη Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από δύο πολύ πετυχημένες σεζόν τις οποίες είχε στον Ικτίνο κατάστημα Vox στην Ιερά Οδός η Νατάσα Θεοδωρίδου μετακομίζει στην περιοχή του γκάζι δίπλα για να εμφανίζομαι θερινό μαγαζί το οποίο λέγεται φωταέριο. Η συνεργασία πλέον δεδομένη θεωρείται και δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι συνεργάτες για αυτή τη νέα του συνεργασία.

Νατάσσα Θεοδωρίδου πλέον αριθμεί χιλιάδες οπαδούς οι οποίοι θα σπεύσουν να απολαύσουν στον Ικτίνο μαγαζί φωταέριο το οποίο να πούμε ότι ήτανε κλείστο τη φετινή σεζόν του 2015χιλιάδες 16 ενοχές το ξέρεις παλιότερα πολύ σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως είναι ο Μαζωνάκης ο Σφακιανάκης και πάρα πολλοί άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες το παρελθόν. Οι τιμές των εκτενών φωταέριο είναι στα 130 ανά τέσσερα άτομα η απλή φιάλη υπάρχουν της απειλητικά πακέτα και Παρασκευή και Σάββατο για το στενό μαγαζί το οποίο ένα σύγχρονο μαγαζί που έγινε τελευταία χρόνια και βρήκες ακριβώς το κέντρο της Αθήνας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου γεννητούρια 170 και ξεκίνησε πολύ μικρή και να τραγουδάει λαϊκά τραγούδια και να παίζει κιθάρα παράλληλα με πιάνο. Ξεκίνησα τραγουδάει συνέκρινα μαγαζιά μετά 296 και συνεργάσιμος σπουδαίος καλλιτέχνης όμως ο Αντώνης Ρέμος ο Λάμπης Λιβιεράτος ο Καναράκης. Ο πρώτος δίσκος έγινε το 997 που έγινε πάρα πολλές φορές αγαπημένος και πλατινένιος ερωτώ δεύτερο χρόνο.

Πως ενταχθεί κυκλοφορεί το δίσκο δεχθεί αγάπη οποίοςεκτοξευτεί καριέρα της. Ορόσημο στην καριέρα της είναι συνεργασίας με τον Πασχάλη Τερζή στο δίσκο κάθε λίγους φίλους. Τραγουδάει την ίδια περίοδο μας χαρακτηρίζει στα αστέρια σε επόμενες συνεργασίες της στο θέατρο με τον Σφακιανάκη στη Θεσσαλονίκη τον Αντώνη Ρέμο και τον άγιο Διονύσιο στο Απόλλωνα. Συνεχίζει μια λαμπρή καριέρα η οποία βγαίνει ανοδικά με τις συνεργασίες με το Γιώργο Θεοφάνους στον αθηναϊκό δίσκο ο οποίος είχε το όνομα τόση αγάπη πώς να χαθεί και όποιος δικούς έγινε το 2002. Τα επόμενα χρόνια κεκτημένα τη χρονολογία 2002 με τέσσερα η Θεοδωρίδου βγάζει δίσκο μια διαδρομή Σαλονίκη Αθήνα την οποία τραγουδάει στον Ικτίνο μαγαζί ύφος και γίνεται παραπλανημένος ενώ την επόμενη χρονιά το δίσκο έρωτας δεν ξέρει να αγαπάς το 2004.

Από την έπο μυαλό χιλιάδες πέντε Θεοδωρίδου επιστρέφει και βγάζει δίσκους με συνεργασία με το Γιάννη Πάριο στο ιερά οδό ενώ κυκλοφορεί επίσης διάφορα τραγούδια όπως είναι και η συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το 2008 και μεταγραφικό δίσκο δίπλα σε σένα μια συλλογή η οποία περιείχε

πολλές μεγάλες επιτυχίες και συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους οποίος έγραψε καινούργια τραγούδια στο αριθμό τρία.2009 αποτελεί, μια στιγμή ορόσημο για την Βάσω Δωρίου καθώς βγάζει το δύσκολο που περιέχει τον ομώνυμο τραγούδι από τους στίχους του Παπανικολάου.

Αυτός ο δίσκος γίνεται πλατινένιος και είναι πάρα πολύ γνωστό τον κόσμο οποίος πρέπει να ακολουθήσουν να δώσω το έργο σε κάθε της βήμα. Συνοπτικά να πω ότι γράφει δουλειά της Νατάσσας Θεοδωρίδου ξεκινάει το 1997 και συνεχίζει μέχρι το 2013 με πάρα πολύ σπουδαίες επιτυχίες οποίες όλοι αγαπήσαμε.

Πολλοί δίσκοι χρυσοί και πλατινένιοι οποίοι παίζουν σε ραδιόφωνα αγαπημένης πάρα πολύ μεγάλο κενό ανάμεσα ακούσουν εσένα Ντουρμάζ με το Χρήστο Μενιδιάτη θερινό μαγαζί φωταέριο βρίσκεται στην ιερά στο γκάζι. 997 ξεκίνησε πολύ υπογραφή καριέρα με το όνομα Νατάσα Θεοδωρίδου πίεση και το μόνο τραγούδι. Οποίες έγινε πολλές φορές πλατινένιος και συνεχίζεται όπως 98 με τον δυσκολευτεί αγάπη ενώ το 2000 ξεκινάει το τραγούδι θα μιλήσω με τα αστέρια που γίνεται και ομώνυμος δίσκος του γίνεται και αυτός πλατινένιος. Τ

Συνεχίζουμε τους δίσκους οποία γίνονται πολλές φορές επιτυχία με το ευθύνεται για το 2006 έγινε χρυσός δίσκος όσο και που η καρδιά μου μπορεί να αντέξει έρωτας δεν ξέρεις να αγαπάς που γίνεται χρυσός και δίπλα σε σένα το οποίο περιείχε best of 2000 over γίνει γι’ αυτό πάρα πολύ χρυσός. Το δίνε πω με χρόνια βγάζει δίσκο μια κόκκινη γραμμή 2009 ενώ το 2010 κυκλοφορεί το δίσκο πήγαινε τρεις φορές χρυσός ζωή μου έρωτας και την επο χρονιά 2012 με το δίσκο πλατινένιο απέναντι ολόκληρη την καριέρα 2013 με το δίσκο σαγαπώ χρυσός έχει κάνει πάρα πολύ σπουδαία ντουέτα με την Σάμο όλα το τριαντάφυλλο μην ξεκινήσεις ξανά με τον Άδωνι Βαρδή με την ανάμνηση πάρεις λάθος αγάπες με τη Μαρινέλλα τα χατίρια εννοούμε του με την Άννα Μούσχουρη μες του Αιγαίου κυκλοφορεί το συνεργασία της με τον Νίκο Βέρτη 1 φίλο μου κάνω να βρω ενώ κυκλοφορεί συνεργασία με τον Μπο θα ορκιστώ οτι έχω ιερό με το Σαρμπέλ να σου πω θάλασσα με το Γιάννη Πάριο δε σε ξεπέρασα με το Χρήστο Πάζη παράνομη αγάπη μου κάνει πάρα πολύ σπουδαίες επιτυχίες. Από την άλλη χρήσιμη διακοπή συναισθημάτων στο Λονδίνο μαγαζί φωταέριο είναι πως 74 και έχει και πάρα πολύ σπουδαίες επιτυχίες και συνεργασίες όλη του την καριέρα.Είναι 42 ετών κινήθηκε 13

Ιουνίου 1974 έχει γράψει πολύ σπουδαίες επιτυχίες όπως το Κυριακές ενοικιάζεται σας. Μια ευχή βήμα βήμα απόψε λείπεις για μένα αγάπη γίνεται πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες. Ένα σπουδαιότερο τοπίο θα απολαύσω από κοντά στην θέλω μαγαζί φωταέριο υπηρετεί φετινή σεζόν χιλιάδες 162017. .