Club 22

Τον θερινό μαγαζί club 22 είναι για τις πόρτες του από τον Οκτώβριο του 2016 για να αποδειχτεί ένας μεγάλος λαϊκούς καλλιτέχνες τον Πάνο Κιάμο με τον μεγάλο Νίκο Κουρκούλη οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες υπότροπου συνεργάζεται στον θερινό μαγαζί και δίνουν πάρα πολιτισμένη τη συνεργασία άλλωστε να πούμε ότι ο Νίκος Κουρκούλης μετά από απουσία τεσσάρων πλαστών χρονών επιστρέφει στην Ελλάδα για να χαρίσει μεγάλες βραδιές στο αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο δεξιά στο λίθινο κέντρο για να τους απολαύσω από κοντά.

 

Μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος αναμένεται να ακούσουμε τον στενό μαγαζί με ένα ντουέτο έκπληξη το οποίο πλαισιώνει και από άλλους λαϊκούς καλλιτέχνες. Δεν είχε στοχοποιηθεί ακόμα το σχήμα το τελικό τοπίο θα είναι άλλα να παίρνουμε μεγάλη επιτυχία στους μεγάλους καλλιτέχνες να ερμηνεύσουν σε ξέχασε επιτυχίες τους. Τι μπορεί να πει κανείς για τους δύο μεγάλους καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν εγγραφεί στο γραφείο συμβολαίου τραγουδιού και έχουν τραγουδήσει Τα Μεγαλύτερα Νυχτερινά Μαγαζιά Θεσσαλονίκης Αθήνας Και Όχι Μόνο.

 

Ο Νίκος Κουρκούλης από τα τελευταία μαγαζιά που τραγούδησε ήτανε στο όραμα live Θεσσαλονίκης και σε συγκεκριμένα μαγαζιά στην Αθήνα ενώ να πούμε ότι Πάνος Κιάμος εμφανιζόταν για δύο σηκωμένα γνωστό Ποσειδωνίας τηλέφωνο Ποσειδώνος και μετά έρθω στο club 22 που βρίσκεται δύο συνεχόμενα χρόνια και αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα εμφανίζεται στον θερινό μαγαζί. Μπορείτε να έρθετε στο λίθινο μαγαζί από τη Βουλιαγμένης από το κέντρο το μαγαζί στην Φλέμινγκ 22. Γιώργος Ελευσίνα από τις 11 και μετά και το πρόγραμμα θα λειτουργεί από τις 11 μέχρι πεντέμισι με έξι το πρωί.

 

Μπορείτε κάντε κάτι στο 210 3001256 καιρό ασφαλιστή να τραπέζια να πολλά στον παγωτατζή μεγάλους καλλιτέχνες η διαφωνία μπορεί να κάνετε κράτηση με άμεση επιβεβαίωση της κράτησης σας απλά σπιλώνοντας τα στοιχεία της κράτησης. Μπορεί να παρκάρετε δωρεάν ακριβώς στο μαγαζί ή υπάρχει και ιδιωτικό πάρκινγκ μπροστά στο μαγαζί και δεξιά. Με φυλασσόμενο. Το μαγαζί λειτουργεί η Παρασκευή Σάββατο ενώ θα λειτουργεί και έδωσαν έκτακτες βραδιές και Πέμπτη και συνεχίσει για όλη τη σεζόν ενώ θα ανοίξει και έκθεση μέρες κατά την περίοδο των εορτών https://kanokratisi.gr/barbarella-live-thessaloniki.

 

Είναι ιδανικός χώρος για να κάνω την εκδήλωση σας για τη δεξίωση σας για το μπάτσελορ σας καθώς είναι θεατρικό ιδανικό μαγαζί στο χιλιάρι χωρίς κολόνες και θεωρείο. Ας δούμε λίγα λόγια το μεγάλο Πάνο Κιάμο πίσω γίνει στην καριέρα του από πολύ μικρή ηλικία την ζωγραφική ξεκίνησε τραγουδάει σε μικρά μαγαζιά και μεγάλα ένα κυρίως πάρα πολλούς δίσκους που έγιναν πολλές φορές πλατινένιο καριέρα του απογειώθηκε στο fix live Θεσσαλονίκης όπου για πολλά συνεχόμενα χρόνια τραγουδούσε στον θερινό μαγαζί καθημερινές για την εβδομάδα και ξεσήκωνε τον κόσμο με τις εμφανίσεις του.

 

Πολύ σπουδαίες βασικές χαρές Θεσσαλονίκης όπου και έγινε πάρα πολύ γνωστός έπειτα κατέβηκε Αθήνα για πάρα πολλά χρόνια και και τραγουδάς νύχτα ένα μαγαζιά της πρωτεύουσας όπως το Ποσειδώνειο και πάρα πολλά άλλα ενώ κατέληξα να τραγουδάει τα τελευταία τρία χρόνια στον στενό μαγαζί club 22.

 

Ο μεγάλος καλλιτέχνης αναθεμάτιζε κάθε πάρα πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες άλλους και κράτηση δίσκους όπως ενας έρωτας λατρεία και ανάγκη ολοκαίνουργιος κρύσταλλα για να σε μεν θα ζήσω για μένα για αγάπη ετοιμάσου γύρω σου play του έρωτα φεγγάρια της νύχτας όνειρο δεν είσαι μόνη
Πάρα πολλές φορές πλατινένιο από την άλλη όμως όπως μετά από την επιστροφή του από Αυστραλία τόσα χρόνια αποχής θα μας χαρίσει απίστευτες βραδιές με τις μεγάλες επιτυχίες σιωπής έχει γράψει και σε ομώνυμους διέκοψε σκέψη μου μόνο τόσες μέρες όσες νύχτες ήρθε η ώρα τόσα Δειλινά σε περιμένω μια θα σου παράδεισο μόνος μου πες μου τη φλόγα κίνδυνος και πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες και να εξασφαλήσετε τραπέζι για τον Νίκο Κουρκούλη με τον Πάνο Κιάμο στο club 22 τη Βουλιαγμένης προς ίδιο.