Μπουζούκια Νυχτερινά κέντρα με τα σχηματα τους

nixterina sximata

Στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας caramela live όπου βρίσκεται στη διεύθυνση λεωφόρο Συγγρού 165 θα πραγματοποιηθεί για φέτος το χειμώνα τις εμφανίσεις του ο Γιώργος Τσαλίκης. Οι εμφανίσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο για ολόκληρη τη φετινή σεζόν. Το νυχτερινό κέντρο της Αθήνας caramela live αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται στις προτιμήσεις των κατοίκων της Αθήνας .

Επίσης αποτελεί έναν από τους πιο κορυφαίος προορισμός για νυχτερινή διασκέδαση στην πρωτεύουσα. Το νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο caramela live διακρίνεται και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα νυχτερινά κέντρα διότι διαθέτει πολύ φιλική ατμόσφαιρα ,η διακόσμηση του μαγαζιού είναι ιδιαίτερα κομψή και επίσης αξίζει να σημειωθεί η άριστη εξυπηρέτηση από το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό πουικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες του μαγαζιού.

Το νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή νυχτερινά μαγαζιά  διασκέδασης της πρωτεύουσας. Στην πίστα του έχουν φιλοξενηθεί πολύ καταξιωμένοι έλληνες καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν αφήσει ιστορία στο μαγαζί και έχουν χαρίσει με τις εμφανίσεις τους αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις γεμάτες κέφι στο κοινό της Αθήνας. Για φέτος το χειμώνα στην πίστα του θα φιλοξενηθεί ο αγαπημένος μας και ταλαντούχος έλληνας καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης. Ο Γιώργος Τσαλίκης υπόσχεται στο φανατικό κοινό του να παρουσιάσει ένα από τα πιο ανεπανάληπτα μουσικά προγράμματα και να χαρίσει μία μαγική σεζόν γεμάτη εκπλήξεις με πολύ χορό τραγούδι γλέντι και ξεφάντωμα μεχρι το πρωί.

Ο αγαπημένος μας ερμηνευτής με την ενέργεια του και το ταλέντο του θα αποθεωθεί από το φανατικό κοινό του και θα χαρίσει άφθονη διασκέδαση που θα προκαλέσει πανικό και ταραχή στις νύχτες της Αθήνας. Το caramela live σε συνεργασία με τον Γιώργο Τσαλίκη αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για τη φετινή χειμερινή σεζόν και να αποτελέσει ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά προγράμματα και έναν προορισμό μουσικής διασκέδασης που θα βρίσκεται στις προτιμήσεις των κατοίκων της Αθήνας για το φετινό χειμώνα. Ο Γιώργος Τσαλίκης θα έχει στο πλευρό του πολλούς ανερχόμενους καλλιτέχνες και θα δημιουργήσουν έτσι ένα πολύ δυναμικό σχήμα το οποίο θα ταράξει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Ο Γιώργος Τσαλίκης με την μοναδική σκηνική παρουσία του και την εντυπωσιακή φωνή του υπόσχεται να μας οδηγήσει στην κορυφή της διασκέδασης και του κεφιού και να μας εκτοξεύσει στα ύψη. Το caramela live όπου βρίσκεται στην περιοχή Νέας Σμύρνης στη λεωφόρο Συγγρού η διασκέδαση ξεκινάει νωρίς και διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας. Το αγαπημένο νυχτερινό στέκι των αθηναίων ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό τις πιο πολλές μέρες την εβδομάδας και σχεδόν κάθε βράδυ δημιουργείται κοσμοσυρροή έξω από τις πόρτες του μαγαζιού. Στη μουσική πίστα θα πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις του ο Γιώργος Τσαλίκης θα χαρίσει μαγικές βραδιές στους θαμώνες του μαγαζιού καθώς θα ερμηνεύσει κάποιοι σε τις  αγαπημένες μας επιτυχίες του οι οποίες έχουν γράψει ιστορία.

Οι αμέτρητες επιτυχίες του ακούγονται μέχρι και σήμερα σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας και σίγο τραγουδιούνται από πάρα πολλούς. Κάποιες από τις επιτυχίες του που θα απολαύσουμε στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας είναι οι εξής ο τέλειος άνδρας, τα περαστικά σου, έκανα τη νύχτα μέρα, απαγορευμένο, δε σου κάνω τον άγιο, είμαι μια χαρά, θέλεις πόλεμο και πολλές ακόμη.

Ο Γιώργος Τσαλίκης υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές μουσικές εμπειρίες και απίστευτες στιγμές διασκέδασης στο αγαπημένο στέκι της πρωτεύουσας caramela live. Επίσης στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου της Αθήνας έχουν εμφανιστεί πολλοί αξιόλογοι έλληνες καλλιτέχνες κάποιοι απ’ αυτούς είναι ο Λευτέρης Πανταζής, ο Πάνος Καλλίδης, ο Κυριάκος κυανός, η Ειρήνη Μερκούρη, Χάρης Κωστόπουλος, ο Σάκης Αρσενίου και πολλοί άλλοι.